Autobedrijf Hans Berndes & Zn
Ons bedrijf

Ons bedrijf

Showroom:
In ons autobedrijf zijn zowel particulieren als bedrijven welkom voor een nieuwe of gebruikte auto. Wij staan regionaal bekend om ons zeer gevarieerde aanbod van verschillende prijsklassen. Wij nodigen u graag uit in onze 1500 m2 grote showroom waar 60 occasions gepoetst binnen op u staan te wachten.

Financiering:
Er bestaat bij ons de mogelijkheid, zowel particulier als zakelijk, om uw auto onder gunstige voorwaarden te (her)financieren. Wij zullen de aanvraag bij een van de bij ons aangesloten kredietmaatschappijen onderbrengen en zo snel mogelijk afwikkelen, zodat u snel kunt genieten van uw nieuwe auto.

Verzekering:
Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn hebben wij als extra service de mogelijkheid om uw auto via ons te verzekeren. Wij brengen de verzekering onder bij RijVerzekerd die samenwerkt met de beste verzekeraars van Nederland, waaronder Nationele Nederlanden, ASR, AEGON en Europeesche.

Tankstation:
Bij ons onbemand ELAN tankstation kunt u 24 uur per dag, 7 dagen in de week, tegen hoge korting tanken aan de Guldengaarde 16a te Cuijk.
Onze betaalterminal is uitgerust met de laatste beveiligingsspecificaties, zo bent u altijd verzekerd van een veilige tankbeurt. Daarnaast worden alle bank/pinpassen, creditkaarten met pincode en (leaserijders met) tankpassen geaccepteerd.

Ons team

Hans Berndes
Verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering, in- en verkoop

Nick Berndes
Verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering, in- en verkoop

Bas Berndes
Verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering, in- en verkoop en financiële administratie

Annie Selten
Verantwoordelijk voor de administratie binnen het autobedrijf

Hans Berndes
Aanspreekpunt binnen de werkplaats

Marieke Berndes
Verantwoordelijk voor alle voorkomende zaken binnen het autobedrijf